lauantai 23. toukokuuta 2020

Miksi perjantait ovat aina vaikeita?

Repsahdin jälleen perjantaina, vaikka en ottanut edes sitä yhtä alkoholijuomaa siinä pelossa, että ratkeaisin syömään. Miksi perjantait ovat minulle ongelma, vaikka mikään muu päivä ei ole? Tätä olen miettinyt tänään ja olen tullut siihen tulokseen, että kun viikon ajan yritän pakonomaisesti tehdä kaiken oikein kotona ja töissä, perjantaina se viikon yliyrittäminen ja stressi sitten laukeaa ja ratkean mässäilemään. 

Olen joskus yrittänyt meditaatiota, mutta minulle se oli aivan helvettiä. Tuntui, että aika vain valui harakoille ja jälkeenpäin tunsin oloni entistä väsyneemmäksi ja kiireisemmäksi tuhlattuani kallisarvoisia hetkiä en-yhtään-mihinkään. Liikunta on aina toiminut stressinlieventäjänä, mutta nyt kun jaloissa on alkava nivelrikko en enää voi sitäkään tehdä vahtaamatta kipuja ja kolotuksia. Sitä paitsi liikun päivittäin niin paljon, että sekin tuntuu joskus työltä. Lukeminen, käsityöt, sauna, ja masturbointi toimivat lenkkeilyn ohessa arjen meditaationa, mutta silti koen olevani koko ajan kireä ja yritän aina liikaa.

Eilen repsahdukseen ajoi se, etten malttanut odottaa päivällisaikaa. Muiden ruokailujen suhteen voin joustaa, mutta jos erehdyn syömään päivällisen ennen viittä, mokaamisen mahdollisuus kasvaa hurjasti. Tämän seikan aion muistaa jatkossa.

Tässä tämän päivän ruoat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti